Arches National Park
Blijf op de hoogte en volg André
26 Juli 2012 | Verenigde Staten, Moab
Het gaat allemaal al weer een stuk beter met Jannie, gelukkig. Na een gezellig avondje Yatzee in Richmond zijn we gisteren doorgereden naar Moab. Onderweg er even uit om te genieten van een ijsje en een prachtige omgeving.
Vooraf had ik het idee dat dit een saaie tocht door een verlaten woestijnachtig gebied zou worden. Het was allerminst saai. Prachtige vergezichten en indrukwekkende rotspartijen.
Vlak voor Moab zijn we nog een paar uur het Arches National Park in en uit gereden. We hadden te weinig tijd om alles te zien maar wat we zagen was meer dan de moeite waard.
Dat het een graad of 35 was maakte niet zoveel uit. Je begint langzaam aan de temperatuur te wennen.
's Avonds onze eerst steaks van de barbecue naar binnen gewerkt.
Al met al een heerlijk dagje.
André
's Avonds onze eerst steaks van de barbecue naar binnen gewerkt.
Al met al een heerlijk dagje.
André
27 Juli 2012 - 10:59
Nico:
Hee Andre en PP en pp,
Leuk om je te volgen op deze manier. Het ziet er allemaal fantastisch uit.
Goed om te horen dat het beter gaat met Wilma!
Hier hebben we een week zomerse temperaturen gehad, maar na vandaag gaat het weer wisselvalliger worden.
Veel plezier in de woestijnwildernis.
Wanneer gaan jullie de steaks zelf schieten?
Groetjes, Nico
27 Juli 2012 - 16:44
Papa Ed En Mama Gerdi:
Wat een prachtig gebied. Bijna net zo mooi als bij ons :-)! ´Zien jullie ook nog sterren 's avonds? Die moeten erg mooi zijn daar. Slapen jullie een beetje lekker in de camper? Gruß aus Oostenrijk.